Играј Оро

Научи да играш Оро

Играј Оро е првата мобилна апликација која што ќе ви помогне да научите да играте оро. Во апликацијата ќе најдете квалитетни видеа одиграни од професионалци, чекор-по-чекор инструкции за како да ги играте ората, слушнете аудио снимки за да чуете како звучат и прочитајте повеќе информации околу нив!

 • Apple Store
 • Google Play
 • VIP store
 • screenshot
 • screenshot
 • screenshot
 • screenshot
 • screenshot
 • screenshot

Карактеристики

 • Повеќе-јазична подршка
 • Високо квалитетни видеа
 • Аудио од сите ора
 • Лајкови, Коментари и споделување
 • Одличен дизајн
 • Синхронизација на податоците со сервер

Побарувања

 • Уред со Андроид или Ајфон. Работи на телефони и таблети!
 • Android OS 2.1+ или iOS 5.1+
 • Неколку чашки ракија :)

Што кажуваат другите

 • Really cool app, neat design and has a ton of great videos. I really like "Pajdusko"!!
  - Ana
 • Супер апликација. Традиционалноста задржана, закон “Миленце на телевизорот ко кај баба ми“
  - Бошко

Играј Оро на Твитер: